​velkommen til diana vvs aps

Om Diana VVS ApS

Mangeårig erfaring og godt håndværk

Diana VVS drives af aut. VVS Installatør Cristiano Santi, der efter endt uddannelse til VVS Installatør 2009 startede firmaet op i foråret 2015. Diana VVS blev etableret i 2015 som et autoriseret VVS Installatør- og blikkenslagerfirma, efter at Cristiano afsluttede sin VVS installatør eksamen på Selandia erhvervsakademi sommeren 2009.

Vi har butik og kontor på Rudsgade 41, Ruds Vedby 4291. Der drives et pilleovn-fyr forretning på ejendommen som Cristiano Santi startede i 2011.

Vores arbejdsopgaver omfatter VVS arbejder for private, offentlige samt industri, vi er specialiserede i Biokedlerinstallationer og badeværelse renovering. Vores målsætning er at yde et godt stykke arbejde til den rette tid og pris, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet af udførelsen og produkt.

Vi er tilsluttet kvalitetssikringssystemet DSimple udarbejdet af DS Håndværk & Industri, og tilmeldt kontrolinstansen Q-Kontrol, der godkender kvalitetssikringssystemet hvert 2. år. Vi kan tilbyde alt indfor VVS ved at udfører moderne og effektiv arbejde, baseret på gammelt håndværksprincip og moderne teknik.

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi kan være behjælpelige med alle former for VVS-opgaver, både for private og erhverv. Kontakt os gerne via formularen med din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du udfylder formularen går der maks. 48 timer før du får svar.

Tilbuddet er uforpligtende og ikke bindende.

Firmainformation

Diana VVS ApS

CVR-nummer: 38162063

Slagelsevej 14B, 4291 Ruds Vedby

Klik her for rutevejledning

Om Diana VVS

Diana VVS drives af aut. VVS Installatør Cristiano Santi, der efter endt uddannelse til VVS Installatør 2009 startede firmaet op i foråret 2015.

Vores arbejdsopgaver omfatter VVS arbejder for private, offentlige samt industri, vi er specialiserede i Biokedlerinstallationer og badeværelse renovering.