​velkommen til diana vvs aps

Montering af varmepumper

Luft til vand-varmepumpe til opvarmning af boligen

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og service

​Ønsker du at skifte til en luft til vand-varmepumpe i dit hus? Så kan vi hjælpe dig. Hos Diana VVS er vi autoriseret VVS-installatør, og vi har blandt andet specialiseret os i varmepumper.

Vi vil være de bedste, og derfor lægger vi vægt på at yde en god service, lytte til kunderne og overholde vores aftaler. Derudover går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i blandt andet Sorø, Slagelse, Holbæk og adskillige andre steder.

Pumpen opvarmer centralvarme- og brugsvand

​Der er mange gode grunde til at vælge en varmepumpe frem for måske el, gas eller olie. En luft til vand-varmepumpe får sin energi fra den udvendige luft omkring huset, og den kan opvarme både centralvarmevand og brugsvand.

Luft til vand-varmepumper er billigere i drift end el, gas eller olie. Samtidig er de enkle i drift, og de passer næsten sig selv. Dertil kommer, at det er en klimavenlig energikilde. Vi tilbyder både levering og installation af varmepumpe. Derudover tilbyder vi løbende service på varmepumpe. Det vil typisk være en gang om året. Du kan naturligvis forvente, at vi udfører vores arbejde til den aftalte tid og til den rette pris.

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?

​Vores priser for en luft til vand-varmepumpe afhænger især af dine nuværende installationer. Dertil kommer dimensionering og eventuelle ønsker til mærke og model. Kontakt os for at høre mere, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på huset. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe eller pilleovn.

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi kan være behjælpelige med alle former for VVS-opgaver, både for private og erhverv. Kontakt os gerne via formularen med din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du udfylder formularen går der maks. 48 timer før du får svar.

Tilbuddet er uforpligtende og ikke bindende.

Firmainformation

Diana VVS ApS

CVR-nummer: 38162063

Slagelsevej 14B, 4291 Ruds Vedby

Klik her for rutevejledning

Om Diana VVS

Diana VVS drives af aut. VVS Installatør Cristiano Santi, der efter endt uddannelse til VVS Installatør 2009 startede firmaet op i foråret 2015.

Vores arbejdsopgaver omfatter VVS arbejder for private, offentlige samt industri, vi er specialiserede i Biokedlerinstallationer og badeværelse renovering.