​velkommen til diana vvs aps

Installation af pilleovne

Pilleovn som primær eller sekundær varmekilde

Vi lytter til kunderne og overholder vores aftaler

​Drømmer du om at få en pilleovn? Så lad os levere og montere den for dig. Hos Diana VVS er vi autoriseret VVS-installatør, og vi har specialiseret os i pilleovne til for eksempel helårshuse og fritidshuse. Vi vil være de bedste. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Samtidig lægger vi vægt på at lytte til kunderne, yde en god service og overholde vores aftaler. Vores kunder er både private og erhverv i blandt andet Sorø, Holbæk, Slagelse og mange andre steder.

Pillebrændeovne kan leveres med blæser og magasin

​En pilleovn kan fungere som primær varmekilde eller som supplement til den primære varmekilde. Der kan være mange penge at spare ved at fyre med piller frem for at bruge el, olie eller gas. Samtidig kan ovnen sprede hygge i stuen om vinteren. Pilleovne har typisk en blæser, der sikrer, at varmen kommer ud i hele rummet. Dertil kommer, at du kan vælge en ovn, som har et magasin til træpillerne. Dermed kan den passe sig selv i længere tid ad gangen.

Forskellen på brændeovne og pillebrændeovne er, som navnet antyder, at man fyrer med træpiller i stedet for med brænde. Det er bare langt nemmere og mere effektivt at fyre med træpiller.

Hvad koster en pilleovn?

​Vores priser for at installere en pilleovn afhænger blandt andet af dine nuværende installationer. Måske har du en klassisk brændeovn, som blot skal udskiftes med den nye ovn. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede pillebrændeovn eller en varmepumpe.

Læs mere om vores services inden for pilleovne:

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi kan være behjælpelige med alle former for VVS-opgaver, både for private og erhverv. Kontakt os gerne via formularen med din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du udfylder formularen går der maks. 48 timer før du får svar.

Tilbuddet er uforpligtende og ikke bindende.

Firmainformation

Diana VVS ApS

CVR-nummer: 38162063

Slagelsevej 14B, 4291 Ruds Vedby

Klik her for rutevejledning

Om Diana VVS

Diana VVS drives af aut. VVS Installatør Cristiano Santi, der efter endt uddannelse til VVS Installatør 2009 startede firmaet op i foråret 2015.

Vores arbejdsopgaver omfatter VVS arbejder for private, offentlige samt industri, vi er specialiserede i Biokedlerinstallationer og badeværelse renovering.